Activitats-acuatiques

En aquestes sessions es proposa un treball d’exercicis gimnàstic i aeròbic dins de l’aigua amb l’objectiu de mantenir una esquena sana, prevenir problemes ossis i musculars, circulatoris, respiratoris, millorant l’equilibri, l’agilitat i la resistència cardiovascular.

És un dels mitjans més eficaços per millorar i mantenir la capacitat cardiorrespiratòria i alhora tot el sistema neuro-muscular ja que obliga a constants ajustos per adaptar tots els moviments a situacions que canvien constantment en un mitjà que no és l’habitual. Ajuda a prevenir i millorar molts problemes posturals en alliberar l’esquelet de l’acció del seu pes (en l’aigua, el pes corporal es redueix més d’una sisena part i el suport mai és traumàtic), millora l’amplitud dels moviments i és un bon relaxant per a tots els músculs, especialment pels de l’esquena.

EL AIGUA està especialment indicada en persones obeses i amb artrosis (sempre que es nedi en aigua calenta), en afavorir la descàrrega articular. Aérobic, natació, aiguagim, són diferents modalitats dins de l’aigua