Targeta Activat

Què és Activa’t?
Activa’t als parcs és un programa gratuït d’exercici físic i cognitiu que es realitza en molts parcs de la ciutat. Està promogut per l’Ajuntament de Barcelona i gestionat per nosaltres.

En què consisteix?
Dos dies a la setmana, entre 10h i 13h, un monitor dirigeix ​​activitats de Taixi o exercicis de Motricitat i memòria

Com puc inscriure?
L’activitat és gratuïta. Primer cal buscar un parc proper. Aquí trobaràs una llista de parcs i horaris. T’acostes al que prefereixis en l’horari indicat i demanes al monitor que t’hi inscrigui.

Actualment, i a causa de les restriccions per la covid-19, cal presentar una declaració responsable per a inscriure-s’hi, així com el corresponent full de registre (nom, cognoms, etc.). Pots descarregar dues fulles des d’aquí i lliurar-les el monitor/a del parc escollit. (Si no disposes d’impressora pots sol·licitar els fulls a l’monitor)

pdf-declaració responsable                                      pdf-full de registre

Què és la targeta Activa’t?
És una targeta gratuïta que facilitem als usuaris als diferents parcs de Barcelona i serveix per accedir a les classes de forma més efectiva. El monitor te la lliurarà i hauràs de registrar-te omplint un senzill formulari (o completant si ja havies facilitat alguna dada). Tenir la targeta et servirà també per beneficiar-te d’incentius en la festa anual d’Activa’t, així com en altres esdeveniments.

Si ja tens la targeta Activa’t pots registrar-te prement aquí