Gimnàstica hipopressiva

GIMNÀSTICA ABDOMINAL HIPOPRESIVA És una gimnàstica que treballa la musculatura abdominal reforçant i augmentant el to del sòl pèlvic sense perjudicar-lo.
Per mitjà d’aquests exercicis aconseguim una “reprogramació” de la musculatura de la faixa abdominal i del sòl pelvià. En definitiva gran part dels beneficis que obtinguem, tant terapèutics com estètics, són derivats d’aquest augment del to muscular.

La flacciditat i la debilitat de la nostra faixa abdominal i de la musculatura del sòl pèlvic és una constant en la nostra societat, aquesta flacciditat és la que aquesta darrere de múltiples poblem relacionats amb el aparo genito-urinari de la dona (incontinència urinària, dolor a les relacions, prolapses) amb problemes d’esquena (lumbàlgies, rectificació lumbar) i altres problemes d’índole estètics (panxa inflada, flacciditat abdominal).

GIMNÀSTICA ABDOMINAL HIPOPRESIVA Millora l’aspecte estètic de l’abdomen, eliminant perímetre abdominal en un període de temps relativament curt, millora els problemes d’incontinència urinària, millora la salut de la nostra esquena.

sessió realitzada per Mariel Digiovanni
monitora professional d’AESSG