Exercicis Activa’t a Casa

Per pal·liar el sedentarisme d’aquests dies, obligats a estar a casa per l’alerta sanitària, les monitores de AESSG us proposen diferents exercicis i rutines que podreu realitzar tranquil·lament en les vostres llars. Agraïm des d’aquí la iniciativa de Marta Fernández (una de les monitores professionals, especialista en Tai-txi txi-kung), i també la col·laboració desinteressada de la resta de participants.
Esperem que la normalitat torni aviat a les nostres vides i que aquests exercicis us siguin d’utilitat. Salut per a tots i totes!

MÉS VÍDEOS AQUÍ

Sobre els comentaris:

Els comentaris no apareixeran fins que el moderador els aprovi, gràcies.

3 respostes a «Exercicis Activa’t a Casa»

  1. To está molt bé. Els egercicis de memória, els de Qui Wung que en aquests temps de confinment són molt entrtinguts i saludables. També ela articles m’han agradat molt. Moltes gràcies a totes i a tots per ajudar_nos en aquests moments tant difícils per a tots. 🤗

  2. Me hubiera gustado que dierais notificación del dia que volvían de nuevo las clases mediante el correo electrónico, no todo el mundo tiene watsap…

  3. Gracies per pensar en nosaltres en aquest temps de confinament, m’extranyava que no deguessiu res. Jo durant aquest temps he estat seguint videos en el you tube de chi gung y he practicant bastant, ja que no era possible fer-lo al parc amb la nostra monitora Rosa, que és fantàstica i hem aprés molt amb ella, però sembla quesi no tenim un model davant ens perdem. Gràices per la iniciativa.
    Sara des del barri de Sant Andreu.
    Un saludo i espero que totes li tots els monitors de chi gung Taichí estigueu be.

Els comentaris estan tancats.