Ioga

En el ioga es fa especial incidència al treball articular, els estiraments, la respiració, relaxació i la consciència corporal. És un treball que combina en totes les propostes el treball físic i el mental.

El Ioga és útil per mantenir, recuperar i augmentar la salut física. prevenir l’estrès, baixar la tensió i l’ansietat. Enfortir el sistema immunitari. Si tens dificultats per agafar el son o pateixes dolors crònics de cap o esquena. Milloraràs el sistema cardiovascular, l’aparell digestiu i la visió.

El Ioga ajuda a estar en forma i en relaxar el cos i la ment, augmentar l’energia. Millorar la flexibilitat, la força i l’equilibri. A través de la seva acció hormonal, contribueix a l’equilibri mental, permetent, al mateix temps, estar alerta i relaxat. El Ioga és un estil de vida que col·laborarà en el creixement personal, ajuda a descobrir el potencial amagat del teu cos i la teva ment. Ajuda millorar l’autoestima i augmentar la concentració i la memòria. El Ioga ajuda a alliberar pensaments i emocions negatives, a desenvolupar la força de voluntat i la confiança en un mateix. Millorar les relacions amb els altres, en permetre desenvolupar paciència i tolerància. La seva pràctica s’adapta a cada necessitat, per la qual cosa és simple i compatible amb qualsevol altra disciplina física o mental. La seva pràctica s’adapta a cada necessitat, per la qual cosa és simple i compatible amb qualsevol altra disciplina física o mental.