Circuit Lúdic

Els circuits lúdics són instal·lacions d’ús gratuït que l’Ajuntament de Barcelona posa a disposició de l’ciutadà en diversos parcs de la ciutat. Consisteixen en diferents aparells, situats a l’aire lliure, dissenyats per fer exercici físic. El que està ubicat al Pasaje Maluquer incorpora, mitjançant la nostra associació, AESSG, la figura d’un dinamitzador/a que, quinzenalment, imparteix sessions a qui estigui interessat, assessorant degudament per a la correcta utilització.
més informació

Sessions realitzades per Mariel Digiovanni
monitora professional d’AESSG

 

Què són els circuits lúdics?

L’Ajuntament de Barcelona ha posat a disposició de la ciutadania unes instal·lacions amb l’objectiu de promoure l’activitat física entre la gent gran.

Aquests circuits de salut són equipaments on es poden treballar totes les parts de el cos, realitzant els mateixos moviments que utilitzem diàriament, de manera que es fa un exercici complet i adequat a les necessitats de cada persona.

 

Els circuits lúdics estan pensats per prevenir i disminuir la pèrdua de l’equilibri, la rigidesa i la mobilitat en general. Es poden utilitzar en solitari o en companyia d’altres amics o familiars, el que afavoreix la socialització i la motivació personal.

Volem animar a totes les persones que que viuen a prop d’aquestes instal·lacions perquè provin aquests equipaments i experimentin els beneficis que ens poden aportar aquestes instal·lacions.

Sobre els comentaris:

Els comentaris no apareixeran fins que el moderador els aprovi, gràcies.

3 respostes a «Circuit Lúdic»

    1. Hola. Se puede acceder a este contenido desde cualquier ordenador PC. Todos los vídeos están pregrabados. No se emiten en directo. Gracias por el interés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *